Om Justworks

VI STILLER STORE KRAV TIL DET VI LAVER
 /   / 

Vi er en digitalt konsulentvirksomhed med mere end 15 års strategisk udvikling i ryggen.

Justworks er produktet af 10 års vedvarende udvikling for nogle af Danmarks største virksomheder - kogt ned i et kontor i Aalborg og et kontor i København. Vores dedikerede team af udviklere og grafikere sørger for, at hjælpe vores kunder, som spænder fra tømrermestrer til reklamebureauer og flere af Danmarks største virksomheder. Se vores referencer her

Hos os får du:
- CMS - Hjemmesider
- Facebook applikationer
- Smartphone applikationer
- Tryksager
- Hjælp til AdWords
- Søgemaskineoptimering

og meget mere...

Hvorfor vælge os?

584
Kunder har vi serviceret indenfor de sidste 7 dage
12
År har vi lavet fantastiske hjemmesider til vores skønne kunder
933
Kopper kaffe har vi drukket
100
%
Kundetilfredshed garanteret

Hvad siger vores kunder?

Webudviling i welt-klasse

Justworks har udviklet en shop-løsning for Børsen's læsere. Vi har haft stor glæde af deres ekspertise i forbindelse med design og konceptudvikling, og har været ovenud tilfredse med den tekniske eksekvering af projektet. Deres forretningsmodel er genial, især når hvis man allerede har været udsat for "hit and run" bureauer. Hvis vores projekt ikke lykkes, så lykkes Justworks heller ikke. Det betyder at Justworks' support kontakter OS med forbedringsforslag. Dejligt proaktivt. Supportmæssigt har vi endnu ikke ventet længere end en time på at få løst et problem. Deres supportere er i øvrigt utroligt tålmodige. Alt i alt, en utroligt positiv oplevelse.

Claus Stovgaard, Børsen

Hvad siger vores kunder?

Professionelt og hurtigt samarbejde!

I forbindelse med en kommende udstilling på Experimentarium, har Justworks stået for programmering af en række specifikke site-features; voting-system, picture-sliders, faneblads-systemer, mm. Alt er blevet leveret hurtigt, gennemtestet - og det ser skide godt ud. Ikke fordi vi havde aftalt, de skule tage sig af looket, men fordi de bare er "that good" og ikke kan lade være med at gøre det lækkert! Justworks leverer derudover serverløsning og løbende support for Experimentarium - god service og hurtige, professionelle løsninger er nøgleordene i min oplevelse af dag-til-dag samarbejdet.

Johannes Bierring Lange, Webmaster - Experimentarium

Hvad siger vores kunder?

Professionelt, kompetent og effektivt

Vi har været enormt glade for vores samarbejde med justworks. Det er smidigt, effektivt og ligefremt. Der er ingen dikkedarer eller snyd på vægten, de holder hvad de lover og leverer til tiden. Deres CMS fungerer rigtigt godt og deres forretningskoncept er super.

Showwaiters.com,

Hvad siger vores kunder?

Hurtig hjælp hele vejen

Justworks lever op til sit navn. Det var nemt og hurtigt - det virkede bare. Vi har været meget glade for den service de har leveret.

Lasse Glenstrup, Promovator Masterclass