Få gratis tilbud

Vi kontakter dig indenfor 24 timer - gratis og uforpligtende

Uforpligtende tilbud

Hvis vi ikke har svaret på din henvendelse inden for 2 timer - gir vi en kop kaffe! ;-)

Skal vi hjælpe dig med at lave dit næste projekt?

Hos Justworks.dk stræber vi efter at levere løsninger af topkvalitet.

Vores mål er, at du som kunde bliver 100% tilfreds.

Vi hjælper vores kunder med alt fra simple hjemmesider til store integrerede løsninger. Vi hjælper selvfølgelig også med markedsføring i alle afskygninger.

Med en pakkeløsning fra Justworks.dk får du en af branchens stærkeste setup.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte os på 31400410

Arbejdsprocess

Vi dedikerer altid en fast kontaktperson til dit projekt. På den måde sikrer vi, at der aldrig går informationer tabt og at kommunikationen i processen bevares intakt.

1. Vi tager en snak

2. Beskrivelse

3. Produktion


Hvorfor vælge os?

Vi arbejder med en del større virksomheder i Danmark. De har valgt os, fordi vi leverer til tiden, kvalitetssikrer vores produkt, og leverer en support ud over det sædvanlige. Vi fungerer også som underleverandør for reklamebureauer og mediebureauer. Der løser vi alt fra store portaler og integrationsløsninger til kampagnesites.

Er du på udkig efter en professionel partner til et større projekt, så se hvad vores nuværende kunder siger om os her.

Sådan arbejder vi
Vi stiller store krav til vores kunder. Vi har brug for medspillere i processen, og vi forventer derfor, at du dedikerer dig til projektet. Derfor arbejder vi også efter en fast defineret projektplan.
Fra start til slut
Med en intern udviklet projektstyringsprocess, styrer vi dit projekt sikkert igennem til perfektion. Vi har været ombord i flere hundrede projekter, og vi ved hvor faldgruberne er og det er din sikkerhed for at dit projekt forløber efter planen.
Fast kontaktperson
Vi dedikerer altid en fast kontaktperson til dit projekt. På den måde sikrer vi, at der aldrig går informationer tabt og at kommunikationen i processen bevares intakt.
Kontakt os her