Kompetencer

VI UDNYTTER DIT FULDE DIGITALE POTENTIALE
 /   /   / 

Vi tilbyder

IDENTITET:
"Et menneskes bevidsthed om egen personlighed og individuelle særpræg"

Den Danske Ordbog
Din virksomhed har et brand og en identitet, ligesom du selv har. Din virksomheds brand og identitet skal afspejle de værdier og egenskaber, du og din virksomhed gerne vil identificeres med.
Vi hjælper dig med at skabe og fremhæve de værdier, din virksomhed repræsenterer og sikrer, at dette kommunikeres klart og tydeligt i både indhold og udformning.

DESIGN:
"Det at formgive brugs-
genstande, fx tøj, møbler eller biler"

Den Danske Ordbog
Ligesom brugsgenstande kan udtrykke forskellige stilarter og signalere praktik, eksklusivitet, skønhed og æstetik, kan websites udtrykke nøjagtigt de samme værdier, og det er vigtigt at være sikker på at man rammer rigtigt.
Vi ved hvad der virker i forhold til dine besøgende, hvilke platforme de benytter, hvilke teknologier der skal tages i brug og hvordan dit indhold skal præsenteres for at nå helt ud til din målgruppe.

GRAFISK DESIGN:
"Good design is a lot like clear thinking made visual"

Edward Tufte
Grafisk design er et bredt begreb og indeholder alt fra tryksager til digitale medier. Det grafisk design repræsenterer din virksomhed og spiller en essentiel rolle for næsten alt udadgående aktivitet. Det er vigtigt, at det grafiske aspekt er både visuelt stimulerende, og at det overordnede udtryk er sammenhængende i forhold til virksomhedens værdier og identitet.
Vi sikrer, at det visuelle udtryk stemmer overens med virksomheden, og at den grafiske kommunikation på bedste vis præsenterer de produkter og ydelser, virksomheden tilbyder.

UDVIKLING:
All that is valuable in human society depends upon the opportunity for development accorded the individual.

Albert Einstein
Når selve idéfasen er overstået og projektet er planlagt, så skal det eksekveres - og det skal gøres rigtigt. Det gælder om at estimere tidsforbrug og ressourcer korrekt, det gælder om at leve op til nogle ufravigelige standarder, så produktet kan vedligeholdes og videreudvikles senere, uden unødige problemer eller omkostninger.
Vores forskellige udviklingsteams har deres egne ansvarsområder og er hver især de bedste indenfor deres felt. Du ønsker brug af de bedste og mest fremtidssikrede teknologier - funktionalitet på tværs af alle tænkelige platforme, sikkerhed, hastighed, kompatibilitet, brugervenlighed og optimering til søgemaskiner. Det er vores kernekompetence.

FOTOGRAFERING:
"When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence"

Ansel Adams
Fotografier kan fortælle historier og kommunikere påfi et visuelt plan, hvor ord og tekst er overflødige. Fotografier kan være med til at fremhæve og fastslå det visuelle udtryk, du ønsker din virksomhed skal have.
Hos os er du sikret et professionelt resultat. Vores kompetente fotograf stopper først, når du er tilfreds.

Arbejdsprocess

Vi dedikerer altid en fast kontaktperson til dit projekt. På den måde sikrer vi, at der aldrig går informationer tabt og at kommunikationen i processen bevares intakt.

1. Vi tager en snak

2. Beskrivelse

3. Produktion


Hvorfor vælge os?

Vi arbejder med en del større virksomheder i Danmark. De har valgt os, fordi vi leverer til tiden, kvalitetssikrer vores produkt, og leverer en support ud over det sædvanlige. Vi fungerer også som underleverandør for reklamebureauer og mediebureauer. Der løser vi alt fra store portaler og integrationsløsninger til kampagnesites.

Er du på udkig efter en professionel partner til et større projekt, så se hvad vores nuværende kunder siger om os her.

Sådan arbejder vi
Vi stiller store krav til vores kunder. Vi har brug for medspillere i processen, og vi forventer derfor, at du dedikerer dig til projektet. Derfor arbejder vi også efter en fast defineret projektplan.
Fra start til slut
Med en intern udviklet projektstyringsprocess, styrer vi dit projekt sikkert igennem til perfektion. Vi har været ombord i flere hundrede projekter, og vi ved hvor faldgruberne er og det er din sikkerhed for at dit projekt forløber efter planen.
Fast kontaktperson
Vi dedikerer altid en fast kontaktperson til dit projekt. På den måde sikrer vi, at der aldrig går informationer tabt og at kommunikationen i processen bevares intakt.
Kontakt os her