Tekstforfatning

Tekstforfatning

Dine tekster kan gøre hele forskellen. En klar og tydelig kommunikation på internettet er altafgørende for din virksomheds succes. Gennemarbejdede og velformulerede tekster skaber troværdighed og tillid til din virksomhed. En god tekst indeholder korrekthed, forståelighed og binder med en levende formidling dine budskaber sammen. Det er vigtigt, at din tekst opleves klar, relevant og overbevisende, så både nuværende og potentielle kunder nemt og overskueligt kan navigere rundt på siden. 

Hos Justworks har vi et hold af kreative tekstforfattere, som alle har et stort kendskab til brugsmønstre og effektfuld kommunikation på nettet. Vores tekstforfattere ved, hvordan en tekst skal opbygges, så opmærksomheden fastholdes og arbejder målrettet, så kommunikationen bliver som ønsket.

Hvert projekt tilknyttes en fast tekstforfatter, så skriveprocessen tilpasses virksomheden samt dine behov og ønsker. Ved større opgaver vil du i løbet af processen modtage et oplæg med bud på tone og teksteksempler. Det vil, sammen med dine eventuelle ønsker om justeringer, være udgangspunktet for det videre arbejde.

Kontakt os her