Annoncering

Annoncering

Google Adwords

Hos Justworks varetager vi indkøb af Google AdWords for en lang række af vores kunder. Vi sørger for at optimere kampagnerne løbende, og vi bruger analyser til at justere bud, priser og effekten af  dine kampagner. Vores priser baserer sig på dit månedlige budget, så selvom du kun har et begrænset budget, kan vi garanteret stadig hjælpe dig. 
 

SEO/Søgemaskineoptimering

SEO står for Search Engine Optimization, eller ’søgemaskine-optimering’ på dansk.

Ved hjælp af SEO kan din hjemmeside blive mere synlig på diverse søgemaskiner. Når man laver SEO på din hjemmeside, virker det for alle søgemaskiner- ikke kun en enkelt. Vores arbejde gør, at din hjemmeside grundlæggende optimeres således, at søgemaskiner nemmere har mulighed for at finde netop din hjemmeside. En grundlæggende optimering kan indebære en lang række muligheder, og vores udgangspunkt vil derfor altid være at imødekomme dine krav.

Hos Justworks har vi mere end 10 års erfaring med optimering. Vi kan optimere din hjemmeside, så du har mulighed for at nå en højere placering på de forskellige søgemaskiner som f.eks. Google, Bing, Yahoo m.m. Dog kan vi ikke garantere, at optimeringen virker i første omgang. Der går i gennemsnit 2-3 måneder, før man kan se resultaterne af SEO.

SEO kræver at du har en hjemmeside fra Justworks.

Vi kan også tilbyde en mere avanceret optimering af din hjemmeside. Kontakt os hvis du ønsker mere information om denne.

Kontakt os her